A BMW és az EPAM az első bérlők az ultramodern irodaházban

Debrecen – A BMW és az EPAM Systems irodaterületet bérel a Forest Offices Debrecenben – jelentette be Papp László polgármester.


Az összefogás egyéves évfordulóját egy együttműködési megállapodással ünnepelték szerdán a Debrecen Business Service Centers Kerekasztal résztvevői a Forest Offices Debrecen irodaházban.

A BMW és az EPAM az első bérlők Debrecen ultramodern irodaházában – fotókkal

A kerekasztal célja, hogy a városban jelenlévő SSC cégek közösen növeljék az üzleti szolgáltató központok ismertségét és elismertségét a régióban, bemutatva a szektor értékteremtő tevékenységét, bepillantást engedve a modern és dinamikusan fejlődő környezetbe, a változatos karrier-lehetőségekbe és a nyelvi, kulturális sokszínűségbe.

A kerekasztalban hét Debrecenben (is) működő SSC cég, a British Telecom, a CloudAgents, a Diehl Aviation Hungary Kft., a Flowserve Hungary Services Kft., az IT Services Hungary Kft., az NI Hungary Kft. és Transcosmos Kft. dolgozik együtt. Együttműködésük eredményeként szeptemberben kurzus indult a Debreceni Egyetemen Karrieralapozó az üzleti szolgáltató szektorban – Business Services Basics címmel. A tárgy célja az üzleti szolgáltató szektor bemutatása élő példákon, tapasztalatokon keresztül, mindezt első kézből az üzletág debreceni szereplőinek közreműködésével. A kurzus tananyagának összeállításában a kerekasztalban részt vevő cégek munkatársai segítettek.


Fotók: Miskolczi János

Fényárban a Forest Offices

Galéria megnyitása (44 kép)

Az ünnepségen Papp László polgármester bejelentette, hogy

megvannak Debrecen új, szupermodern irodaházának első bérlői. A Forest Offices Debrecenben irodaterületet bérel majd az EPAM és a BMW.

A BMW új szereplő Debrecenben, az EPAM-nak viszont már évek óta van telephelye Debrecenben.

Az amerikai központú és tulajdonú EPAM Systems a világ vezető szoftverfejlesztőinek egyike, és a leggyorsabban fejlődő technológiai cégek közé tartozik. Főképpen a pénzügyi szolgáltatásokban, az utazásban és vendéglátóiparban, a kiskereskedelemben, a médiában és szórakoztatásban, valamint az egészségügyben lehet találkozni a cég által fejlesztett digitális megoldásokkal.

A polgármester azt mondta, biztos abban, hogy a Forest Offices Debrecen irodaház két éven belül teljes kapacitással működik majd.

Mint ismert, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Hunép Zrt. közös beruházásában, az Új Főnix Terv részeként Kelet-Magyarország legnagyobb A kategóriás, úgynevezett LEED Gold minősítésű irodaházát építették fel a Főnix Csarnok mellett.

A három szárnyból álló komplexum összesen 22 ezer négyzetméternyi, flexibilisen osztható irodaterületén

2500-an dolgozhatnak majd.

Az irodaház külön látványossága az a három úgynevezett pajzsfal, amelyeket led-lámpákkal világítanak be.

A Forest Offices Debrecen is jelölt az Év Irodája versenyen, az év új ingatlanfejlesztései között segíthetjük győzelemre szavazatunkkal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]